Bewegings- en gezondheidsbegeleiding

Fundament wil inspireren, motiveren, begeleiden en informeren en gebruikt daartoe de combinatie van beweging en technieken uit de complementaire (natuurlijke) gezondheidszorg.

Ik geloof in de kracht van een sterke basis. Een basis waarop met een gerust gemoed verder gewerkt kan worden. Als het fundament van je huis niet goed is, verzakt je huis. Alleen is het fundament niet altijd zichtbaar. Voor ons lichaam is dit net zo.

Bestaan er nog mensen zonder gezondheidsklachten? Zich niet vitaal voelen, uitgeblust zijn, geen energie en fut hebben, het zijn de kwalen van onze tijd. Graag wil ik met jou op zoek gaan naar de oorzaak van je klachten. Ik ben jouw partner in gezondheid, jouw vitaliteitscoach. Ik stel geen diagnose en behandel geen ziekte, maar werk daarvoor wel graag samen met dokters en paramedici.

Samen zoeken we naar de perfecte balans, hoe jij fysiek en mentaal optimaal kan functioneren. Geen kortdurende, agressieve programma’s, maar een levensstijl die vol te houden is. De adviezen die ik verstrek en de methodes die ik toepas, zijn gericht op het versterken en ondersteunen van je zelfherstellende kracht. Fundament werkt hiervoor op een natuurlijke manier met als doel de toename van je levenskracht en vitaliteit met een positief gevolg voor je gezondheidstoestand.

Gezondheidsbegeleiders
Ik ben erkend lid van de Vereniging voor Gezondheidsbegeleiders (VGB) wat een garantie biedt op kwalitatieve dienstverlening aan een betaalbare prijs.

Het is mijn bedoeling om nauw samen te werken met de reguliere geneeskunde. Al de door mij aangeboden diensten kunnen voor, na of tijdens een klassieke behandeling, ter ondersteuning of ter preventie en altijd in overleg met de cliënt en de behandelende arts of specialist.

"Zolang als de ziel, het lichaam en de geest in harmonie zijn, zijn we immuun voor ziekte." -Dr. Edward Bach

Recent nieuws

Instagram post by LeBron James • Jun 20, 2017 at 3:27pm UTC

Mind & Corestability = dé manier om de fundering van je lichaam aan te pakken ! Zomeragenda: JULI: telkens van 19u tot 20u dinsdagen 4, 11 en..

3 days ago

Photos from Fundament - bewegings- en gezondheidsbegeleiding's post

Altijd Fundament-enthousiasme als bedrijven werk maken van hun gezondheidsbeleid. IVBO Brugge biedt alvast hun ophalers-chauffeurs een ‘rugsparende’..

4 days ago

Gezondheidspraktijk Thuja

Ik kan mijn collega-gezondheidsbegeleider volledig bijtreden zowel in de humor als in de boodschap

1 month ago

Fundament - bewegings- en gezondheidsbegeleiding's cover photo

1 month ago

Michael Pilarczyk

Leef je leven en volg vooral je droom, je verlangen. Krachtig filmpje… want stel je eens voor dat je oud en versleten, zittend in je schommelstoel..

1 month ago

Timeline Photos

Hilarische cartoon die ik toegestuurd kreeg van een deelneemster aan de Fundamentele training. Humor… I like it ! Ik zou zeggen: probeer even..

3 months ago