Getuigenissen

Van particulieren

 • Fundamentele training
 • Persoonlijke bewegingsbegeleiding
 • Flow-running
 • Back on track, rugsessie
 • Dieptemassage
 • De stabilisatietrainingen bij Fundament hebben er voor gezorgd dat ik terug pijnvrij een dag op een festival kan doorbrengen.
 • Dag Maaike, de 'day-after' was toppie: voelde mijn spieren in mijn bovenbenen en mijn buik. En dat is wat ik weer wil. Mijn buikspieren aanpakken. Heb wel afgezien hoor tijdens de oefeningen. Maar vond het leuk.
 • Aangename en professionele begeleiding. Het enthousiasme en de vakkennis motiveren mij om de sessies te blijven volgen.
 • Bedankt om mij meer bewust te maken van mijn lichaam en het belang van bewegen. Ik voel me supergoed en kijk al uit naar de volgende les.
 • Maaike, Via deze weg wil ik mijn appreciatie uiten voor je initiatief. Vanavond gaan we weer oefenen onder je sterke begeleiding. Ik slaag er nog altijd in om drie keer per week zelf een kwartier te trainen.
 • Het speelde al een tijdje door mijn hoofd. Ik wou absoluut een halve marathon aankunnen. Alleen, het lukte me niet zonder hulp.

  Maaike wilde me begeleiden. Ze maakte een trainingsschema op dat op mijn ritme afgestemd was. Ze gaf me raad en moedigde me aan om, zowel mentaal als fysisch mijn grenzen te verleggen.

  Het was lastig maar ik kreeg de smaak te pakken. Met Maaike had ik de ideale coach gevonden. Als ik me eens wat minder in vorm voelde en het schema overhoop lag, paste ze de training aan. Ook op het gebied van voeding en gezondheid is ze een topper!

  Zo kwam, na heel wat zweten, mijn doel stilaan in zicht: de halve marathon op de Bosmolens lopen. Het regende oude wijven maar we gingen er samen voor. En het lukte!

  Wat een overweldigend gevoel! Het is, dank zij de steun van Maaike , dat ik het gehaald heb. Alleen zou het me nooit gelukt zijn!

  Merci Maaike!!!!

 • Heel nuttig en praktisch!! Een aanrader!!
 • De workshop was dik in orde!!!! Super veel bijgeleerd in deze meer dan boeiende workshop: vloeiende looptechniek met goeie mojo en fun ondersteund door wetenschappelijk basis. Omdat we nu éénmaal bestaan uit lichaam én geest !! Het was top Maaike !
 • Dag Maaike, ik heb de loopanalyse goed ontvangen, geanalyseerd en probeer de werkpuntjes toe te passen. Heb het gevoel dat ik sneller kan lopen als vroeger.
 • Hey, gisteren om 21u25 nog gaan flow runnen. Hoewel het van half maart geleden was, ging het verbazend goed. Vooral op de armbeweging gelet en de houding van mijn bovenlichaam. Voeten was nog iets moeilijker. Maar het ging dus super! Tevreden en bedankt voor de tips.
 • De sessies hebben me echt overtuigd van het belang van de core stability. Ze hebben mij een kader gegeven waarom het zo belangrijk is om er aandacht voor te hebben, elke dag. De voorbeelden zijn geplukt uit de realiteit en sluiten goed aan bij de vragen die ik had over heffen, tillen en stabilisatie spieren.
 • Dikke pluim, zeer goede invulling wat ik bij de kinesist en fysiotherapeut niet te horen kreeg. Duidelijke powerpoint met geen overvloed aan info, maar to the point gegevens. Tof dat je elke keer bij het uitvoeren van de oefeningen corrigeert als het fout is. Fijn dat je op vragen antwoordt op een juiste manier, maar ook durft toe te geven als je iets niet/minder goed weet en het dan zegt te zullen opzoeken en dat dan ook gedaan hebt tegen de volgende sessie.
 • Verrijkend, duidelijk weergegeven, goed evenwicht tussen theorie/praktijk, individuele aanpak. Direct toepasbaar, zet aan om zo goed als kan bewust te bewegen en te handelen, met positief gevolg. Boeiend, mede door het meegeven van wetenschap, achtergrond en tips, heel concreet. Ik had niet verwacht dat er uitgebreide informatieve achtergrond zou worden meegegeven. Vond ik achteraf gezien wel nodig.
 • De workhop ‘Back on track’ waren een heel goede aanvulling bij de tips van kiné en osteo, waar veel minder tijd is om alle oefeningen uitgebreid voor te tonen. Ook positief: je kadert alles goed en dat mag wel uitgebreid en wat theoretisch aan de hand van je powerpoint zoals je het nu doet. Ook dat het een kleine groep is is positief.
 • Nog eens bedankt voor je goede werk op mijn heup en lies. De heup kant ziet wel blauw en gelukkig weet ik dat het voor de goede zaak is. Maar het voelt stukken beter en ik heb donderdag tijdens de yogales veel langer in lotus kunnen blijven zitten. Praktisch de ganse les.
 • Tijdens een infosessie bij Maaike leerde ik het aanbod kennen van Fundament. Toen ik enkele maanden later constant pijn had aan en tussen mijn schouders nam ik met haar contact op om eens te zien of er een behandeling was die enig soelaas kon bieden. Dat bleek dieptemassage te zijn. De 1 ste behandeling was redelijk pijnlijk om te ondergaan, alle spieren in mijn rug werden bewerkt met een intense massage die ruim een uur duurde. Reeds van bij de eerste behandeling voelde ik al wat verbetering, alhoewel ik de eerste dagen na de behandeling pijn voelde van de massage zelf. Uiteindelijk volgden nog 2 sessie, na iedere sessie werd de pijn minder en ook de behandeling zelf werd aangenamer. Na drie sessies ben ik volledig verlost van mijn ongemakken. Ik zou het iedereen aanraden om op die manier pijnvrij te worden!

Maaike Devos - Bewegingsexperte & gezondheidsbegeleider

Groepspraktijk : Rollegemkapelsestraat 31
8880 Sint-Eloois-Winkel
0486/18.30.02
maaike@fun-dament.be

Nieuwsbrief

Social media

facebook LinkedIn
© Maaike Devos - Sebastiaan Dumoulein