Blog

Met deze pagina wil Fundament ervaring delen. Het zou fijn zijn je te kunnen inspireren.

Corona maakt mij opstandig

Corona maakt mij opstandig

08/05/2020 - 16:53

Ik snap het niet. Het gaat er bij mij nog altijd niet in.  De weken gaan voorbij, (té) uitgebreide, maar eenzijdige verslaggeving over cijfers (die ik allang niet meer volg), maatregelen die 'versoepelen'....  Véél 'nieuws', doorlopende info, non-stop up-dates en wat heb ik in al die weken nu nog áltijd niet gehoord ? 

Lees meer
Magie van voetreflexologie in tijden van onrust

Magie van voetreflexologie in tijden van onrust

12/03/2020 - 10:55

Vrijdag 21 februari beleefde ik een mijlpaal binnen Fundament - Complementaire gezondheidspraktijk. Over hoe ik mocht bijdragen aan een kindje in meer ideale omstandigheden geboren te laten worden en hoe mooi de flow van het leven kan zijn.

Lees meer
Zenuwreflexologie als techniek om pijn te normaliseren

Zenuwreflexologie als techniek om pijn te normaliseren

23/01/2020 - 22:26

Als je te horen kreeg dat de pijn tussen je oren zit... dat is effectief zo. Ons zenuwstelsel, bestaand uit onze hersenen en onze zenuwen is inderdaad ons pijnsysteem. Dit zenuwstelsel werkt niet uitsluitend als er pijn is. Constant wordt er informatie naar onze hersenen gestuurd via onze zenuwen.

Lees meer

En ? Wat was je marathontijd nu eigenlijk ?

En ? Wat was je marathontijd nu eigenlijk ?

25/10/2019 - 23:01

Eind september liep ik een marathon. In voorgaande blogs kon je lezen hoe ik experimenteerde met drie zaken: nieuwe type loopschoenen, maximum 14 kilometer trainen en (tijdelijk) overschakelen naar vetrijker eten (maximum 50-tal gr koolhydraten/dag). Hieronder mijn wedstrijdverslag...

Lees meer

Met maximum 14 km als marathontraining loop je toch nooit een marathon uit ?

05/09/2019 - 15:55

Ik had jullie al verteld dat ik met een niet zo voor de hand liggend schema aan het lopen ben, namelijk het 14 km schema. Het komt er op neer dat je tijdens de hele marathontraining maximum 14 km loopt. Interessant natuurlijk voor mensen die niet graag veel uren spenderen aan hun training én voor mensen zoals mezelf die het lopen tussen gezinsleven en praktijk in dienen te puzzelen.

Lees meer
Abonneren op Blog

Wil je Fundament graag volgen ?

Schrijf in voor de nieuwsbrief