Blog

Met deze pagina wil Fundament ervaring delen. Het zou fijn zijn je te kunnen inspireren.

Hoe voed jij je ?

09/09/2021 - 09:36

Voeding gaat niet alleen over wat je al dan niet in je mond steekt. Het is evenzeer welke voeding je toelaat in jouw leven. Op vlak van technologische prikkels zoals smartphonegebruik, media en maar ook voor welke ont-moetingen of contacten met mensen jij kiest. In deze prikkel-volle maatschappij worden we duidelijk uitgenodigd op zoek te gaan naar meer rust.

Lees meer

Flow-modus of robot-modus ?

28/02/2021 - 10:35

Ga jij mee in de flow van het leven ? Herken je wanneer je in flow bent ? Geloof je dat de flow volgen jou net bij de mooiste dingen van het leven brengt ? Of is alles in je leven gepland, gestructureerd en vastgelegd ? Beter het leven leren lezen is voor mij een dagelijkse oefening. En dat ik er beter en beter in word, dat illustreert zich in een flowing morningwalk met mijn dochter om 6u15.

Lees meer

Van turnleerkracht tot zelfstandig zenuwreflexoloog (2/2)

06/01/2021 - 11:15

In de praktijk ben ik gezegend om tijdens bepaalde tijd te mogen meewandelen met cliënten. Ik kan me zo enorm verwonderen als ik aan eerste consulten terugdenk hoe een mensenleven wendingen kan nemen. Maar mijn eigen verhaal was er eigenlijk ook wel eentje met serieuze bochten … Benieuwd ? Dit is deel twee van mijn minireeks 'van turnleerkracht tot zelfstandig zenuwreflexoloog'.

Lees meer

Van turnleerkracht tot zelfstandig zenuwreflexoloog (1/2)

06/01/2021 - 10:08

In de praktijk ben ik gezegend om tijdens bepaalde tijd te mogen meewandelen met cliënten. Ik kan me zo enorm verwonderen als ik aan eerste consulten terugdenk hoe een mensenleven wendingen kan nemen. Maar mijn eigen verhaal was er eigenlijk ook wel eentje met serieuze bochten … Benieuwd ? Je leest meer in mijn minireeks 'van turnleerkracht tot zelfstandig zenuwreflexoloog'.

Lees meer

Reclaim Your Freedom !!!

01/12/2020 - 10:30

Je bent een vrouwelijke (solo)onderner ? Dan weet je wat daar allemaal bij komt kijken: website, marketing, introspectie, boekhouding, uitvoerende opdrachten, sales,... Slaag jij er in om in rust al die taken te volbrengen of loop je jezelf eigenlijk constant voorbij ?  

Lees meer
Abonneren op Blog