Reclaim Your Freedom !

Reclaim Your Freedom !!

01/12/2020 - 10:29

Heb je een eigen zaak ? VOEL je je ook echt ondernemer ? Wil je graag je eigen goesting doen in je bedrijf ? Wil je wél genoeg omzet om de vrijheid te hebben om te doen wat je écht graag doet ? Wil je groeien, maar niet ten koste van je niet meer amuseren ? Lees dan zeker onderstaande blog ter inspiratie !  

Ik droom zelf als ondernemer van ondernemen met veel energie, zonder pijn, altijd vanuit rust en in volle vrijheid.

28 oktober 2016 was de officiële start van Fundament.

Sinds april 2015 bouwde ik aan Fundament via een traject. Als je me toen vroeg wat ik deed, dan durfde ik de woorden 'Ik heb een eigen zaak' amper uitspreken. Ik weet niet of dat komt omdat ik dat vanuit mijn thuis niet via de paplepel heb binnengekregen... maar het duurde dan ook een heel eind voor ik mezelf 100% ondernemer durfde te noemen.

Dat kwam vooral omdat ik het gevoel had dat ik zomaar wat deed.
Een plan ? Niet echt...
Welke strategie ? Euhm, hoe zo ?
Bezig met prijszetting ? Nope!
Levende website ? Geen weet van cijfers...

Blij dan ook dat ik 'toevallig' Lien de Pau leerde kennen die me triggerde met haar inhoud.
Haar Reclaim Your Freedom deed me stilstaan bij mijn zaak en legde pijnpunten bloot die ik niet meer kon negeren.

Voor mij was dit hét moment dat ik mezelf serieus begon te nemen als ondernemer. Het begin van strategischer bouwen aan mijn 'freedompreneurship'.

Geprikkeld door de term 'freedompreneur' ? Dan heb ik goed nieuws voor je. Je kan vanaf 12 december helemaal gratis meedoen aan Reclaim Your Freedom. Dat kan makkelijk via https://lddy.no/ow3j

Gefundeerde groeten
Maaike Devos