Reclaim Your Freedom !!!

01/12/2020 - 10:30

Je bent een vrouwelijke (solo)onderner ? Dan weet je wat daar allemaal bij komt kijken: website, marketing, introspectie, boekhouding, uitvoerende opdrachten, sales,... Slaag jij er in om in rust al die taken te volbrengen of loop je jezelf eigenlijk constant voorbij ?  

Frustreert het jou dat je vrijheid wordt beperkt door al die taken ? Tja, op vrijdagavond je boekhouding in orde zitten brengen terwijl je eigenlijk liever iets was gaan drinken met je besties. Ik weet wat kiezen...

Ooit al stilgestaan bij de pijnpunten van je bedrijf ?

Mijn eigen pijnpunt werd in 2019 érg duidelijk. Eigenlijk doe ik zomaar wat ... Weinig plan, weinig strategie.
Gelukkig kwam op dat moment Reclaim Your Freedom van Lien de Pau voorbij. Ik voelde me enorm aangesproken door de term 'freedompreneur'. Het waren mijn eerste stappen naar mezelf écht serieus nemen als solo-ondernemer. Mezelf écht als ondernemer zien, zo (durven) denken én me zo profileren binnen mijn sector, de gezondheidszorg voelt als een overwinning op zich.

Is het gebrek aan vrijheid, in welke vorm dan ook, een pijnpunt binnen je zaak ?
Dan heb ik goed nieuws voor je. Je kan vanaf 12 december terug helemaal gratis meedoen aan Reclaim Your Freedom. Dat kan makkelijk via https://lddy.no/ow3j

Gefundeerde groeten
Maaike Devos