Integrale voetreflexologie

Integrale voetreflexologie

Voetreflexologie gaat ervan uit dat de voeten het hele lichaam weerspiegelen. Door reflexpunten en –zones is elk orgaan, alle spieren, botten en klieren en elk lichaamsdeel met een bepaalde plaats op de voet verbonden. Reflexzonemassage is een unieke methode om het zelfherstellend vermogen van het lichaam te activeren, spanning of stress te verlichten, de doorbloeding te verbeteren en blokkades in het zenuwstelsel op te heffen.

De wetenschappelijke grondbeginselen van de voetreflexologie vindt men in de klassieke embryologie en de segmentale verschijnselen. Nooit wordt een diagnose gesteld. Een gevoelige reflexzone geeft aan dat het lichaam daar een impuls nodig heeft om zelf op natuurlijke wijze het evenwicht van het lichaam te herstellen. Klachten zoals angst, paniek, astma, lage of hoge bloeddruk, buikpijn, circulatieproblemen, darmklachten, depressie, duizeligheid, migraine, maagpijn, PMS, rugpijn, sinusitis, slaapproblemen, stress, vermoeidheid,... kunnen daardoor soms wendingen nemen.

" Een boom groeit niet door aan de takken te trekken, maar door de wortels water te geven. " - Onbekend

Voetreflexologie wordt vanuit de integrale visie van Fundament aangevuld met Bachbloesems, inzichten in ziekte en gezondheid, voedings(supplementen) en kruiden waar gewenst. Uniek bij Fundament is dat voor een dieper werkend resultaat de combinatie wordt gemaakt van voetreflexologie, zenuwreflexologie en deep tissue massage.

Integrale voetreflexologie
Integrale voetreflexologie

Praktisch

  • Op afspraak
  • 70 euro/consult

Wens je meer informatie over de voordelen van voetreflexologie ?

Contacteer Fundament