Integrale voetreflexologie

Integrale voetreflexologie

Voetreflexologie gaat ervan uit dat de voeten het hele lichaam weerspiegelen. Door reflexpunten en –zones is elk orgaan, alle spieren, botten en klieren en elk lichaamsdeel met een bepaalde plaats op de voet verbonden. Reflexzonemassage is een unieke methode om het zelfherstellend vermogen van het lichaam te activeren, spanning of stress te verlichten, de doorbloeding te verbeteren en blokkades in het zenuwstelsel op te heffen.

De wetenschappelijke grondbeginselen van de voetreflexologie vindt men in de klassieke embryologie en de segmentale verschijnselen. Nooit wordt een diagnose gesteld. Een gevoelige reflexzone geeft aan dat het lichaam daar een impuls nodig heeft om zelf op natuurlijke wijze het evenwicht van het lichaam te herstellen. Klachten zoals angst, paniek, astma, lage of hoge bloeddruk, buikpijn, circulatieproblemen, darmklachten, depressie, duizeligheid, migraine, maagpijn, PMS, rugpijn, sinusitis, slaapproblemen, stress, vermoeidheid,... kunnen daardoor soms wendingen nemen.

Nooit gedacht dat als iemand aan mijn grote teen duwt ik mij dan licht in het hoofd zou voelen. Altijd er van overtuigd geweest dat dit allemaal fabeltjes waren. Tot op het moment dat je het zelf ervaart. Een nieuwe wereld gaat open. Stap voor stap leer je vooral jezelf beter kennen en bewust te worden dat je hele lichaam communiceert. Opgelet, je moet het wel zelf doen, maar Maaike van Fundament begeleidt je op je weg én op je eigen ritme. Zeker de moeite waard als je bewuster wil worden van jezelf zonder je te laten meesleuren.
Anoniem

Voetreflexologie wordt vanuit de integrale visie van Fundament aangevuld met Bachbloesems, inzichten in ziekte en gezondheid, voedings(supplementen) en kruiden waar gewenst. Uniek bij Fundament is dat voor een dieper werkend resultaat de combinatie wordt gemaakt van zenuwreflexologie en deep tissue massage.

Integrale voetreflexologie
Integrale voetreflexologie

Praktisch

  • Op afspraak
  • 70 euro/consult

Wens je meer informatie over de voordelen van voetreflexologie ?

Contacteer Fundament