Kennismakingsconsult

Als je geen zenuwstelsel en geen hersenen zou hebben, dan ervaar je geen pijn, want pijn hangt daar áltijd mee samen. Of het nu linkt aan jouw fysiek, jouw emoties of jouw gedachten, jouw lichaam wéét het. Ben je je ervan bewust dat de oorzaken van jouw pijn verder reiken dan het fysieke aspect alleen ? Klopt ! Jouw pijn kan ook vanuit het emotioneel, mentaal én spiritueel aspect benaderd worden. Het is geen toeval dat je hier bent terechtgekomen. Dit is de juiste plek als je op zoek bent naar een totaalaanpak van jouw pijn of gezondheidsklachten. Ik begeleid je graag naar meer rust en minder pijn. Je kan bij Fundament terecht voor holistische gezondheidsbegeleiding in de vorm van methodes die jouw zelfgenezend vermogen versterken.

Je wil graag eerst even aanvoelen of mijn aanpak wel iets voor jou is ? Dat begrijp ik. Een langer engagement aangaan bij Fundament kan immers serieus wat transformatie inhouden.
Voor een los consult (1u15) betaal je 80 euro*
Aan de hand van een digitale intake en kort voorgesprek wordt afgestemd waar jouw grootste behoefte ligt. Zo wordt bepaald welke manuele technieken of soort sessie ideaal is om als eerste kennismaking te ervaren.

" Na een lange rit doorheen de medische molen, was Maaike de eerste bij wie ik terecht kon, die me ook echt hielp. Het is opvallend hoe positief het resultaat is van werken aan het zelfgenezend vermogen van je lichaam, ipv symptomen onderdrukken. Maaike neemt tijd & behandelt de volledige persoon, niet enkel de klacht. Het is fijn om te weten dat ik bij haar terecht kan bij pijn, en met telkens een positief resultaat! "

Holistische gezondheidsbegeleiding is altijd afgestemd op jou als unieke mens. Elke begeleiding heeft als doel je levenskracht en vitaliteit te doen toenemen met een positief gevolg voor je gezondheidstoestand. Bij klachten probeer ik deze te bevatten in zijn volledigheid. Fysieke verbanden zijn boeiend, maar ook emotionele, mentale en spirituele processen beïnvloeden de gezondheid. Vanuit die holistische visie is élk consult anders en kunnen volgens behoefte andere natuurlijke methodes gebruikt worden.

Fundament is erkend lid van de Gezondheidsbegeleiders (VGB) en van de Beroepsvereniging van Voetreflexologen België (BEVO)

Deze erkenning garandeert een kwalitatieve dienstverlening aan een betaalbare prijs.

Nood aan een andere aanpak voor jouw pijn ?

Plan hier meteen je kennismakingsconsult in