Reiki

Jij en ik, wij zijn energie.  En je kan die energie zelfs voelen stromen in je lichaam.  Het holistisch benaderen van pijn brengt je naast het fysiek, emotioneel en mentaal aspect bij jouw spiritueel pad.  Je kan van mij een no-nonsense benadering verwachten. Maar heb je je bij jouw pijn al ooit afgevraagd of jij wel dát doet in je leven waar je helemaal warm van wordt ?

Jouw spiritualiteit bepaalt mee jouw gezondheid. Gezondheidsklachten komen jou áltijd iets vertellen en geven aan dat jouw energie in bepaalde lichaamsdelen niet voluit kan stromen. Omdat daar heel vaak onrust mee gepaard gaat, hou ik er van om jou bij een sessie net wél die rust te laten ervaren. Mijn manier daartoe is Reiki. Vrij vertaald betekent de Japanse term Reiki Universele Levensenergie, maar het wordt ook Chi, Prana of gewoon Licht genoemd.

Bij Reiki worden de handen van de begeleider in verschillende handposities op het lichaam gelegd. Dit kan zijn op chakra’s, organen en/of zintuigen met als doel jouw lichaam uit te nodigen tot meer doorstroming, harmonisatie van je hersenactiviteit,...
Deze bewuste, liefdevolle aanraking kan in een sessie geïntegreerd worden of er kan een volledige Reiki sessie gegeven worden.

Net als elke methode bij Fundament ligt de kracht van Reiki in het stimuleren van het vermogen van je lichaam om zichzelf te genezen. Daarnaast kan Reiki bijdragen aan relaxatie, verminderen van pijn, transformeren van emoties die je levenskwaliteit beperken, rust en helderheid in je lijf én hoofd,...

Vanuit de holistische visie van Fundament wordt de reiki aangevuld met inzichten in ziekte en gezondheid en gecombineerd met zenuwreflexologie, deep tissue- en neuromassage, relaxatie-en ademhalingsoefeningen en Bachbloesems. Deze unieke holistische manier streeft een diep inwerkend resultaat na.

Maaike is certified in the first, second and third (level a) degree in de Reiki Usui System of Natural Healing bij Veronique van Moortel (2020-2021)

Je wil jouw levensenergie voelen stromen ?

Plan hier meteen online je consult in