Unwrap Your Self

De Unwrap Your Self editie neemt ons dit jaar mee naar het glooiende landschap van Vaux-sur-Sûre, een rustig dorpje in de Ardennen op 1 uur rijden van Luik of Namen.

Rust is wat we nodig hebben om tot die diepe kern van onszelf te komen. Na 30 maanden van onrust, waarin het een hele opgave was om staande te blijven te midden van een dagelijkse tsunami aan informatie, zijn we onszelf of stukjes daarvan wat verloren. Een periode waarin iedereen zijn waarheid wilde delen en waarin we vergaten dat we als mens een grote gezamenlijke noemer hebben, namelijk een hart dat klopt.

Als hevige supporters behoorden we tot het kamp van Anderlecht of tot het kamp van Club Brugge en vergaten we dat onze gedeelde liefde voetbal was.

En (zelf)liefde is de essentie en meteen ook één van de thema’s van onze driedaagse intensive in het mooie Cobreville 43.

Maaike en Sophie nemen jullie mee tijdens verschillende momenten langsheen jullie innerlijke landschap, waarin we zowel de hoogten als de laagtes kunnen tegenkomen in de zoektocht naar wie je echt bent. We gaan jullie kapstokken aanreiken om hands on met de oefeningen aan de slag te gaan, tijdens en ook na het event. De agenda biedt dagelijks ruimte voor persoonlijke rustpauzes of om te verbinden met de maximum 10 deelnemers.

" Ikzelf volgde het Unplug-jezelf weekend om eens uit mijn comfort zone te durven komen. Nooit gedacht dat ik door dat te doen mijn echte comfort zone zou ontdekken. Een prachtgeschenk ! "
- B.J. uit Ledegem -

PRAKTISCH

DATA

Vrijdag 30 september 14u tot zondag 2 oktober 16u

LOCATIE

Cobreville 43 te Vaux-sur-Sûre

INVESTERING

De investering in je-zelf bedraagt 447 euro*

Tot 11 juli betaal je als early bird 397 euro*


* Excl btw indien je als bedrijf een factuur wenst

INBEGREPEN

Driedaagse intensive

Logement incl. bedlinnen:
de tweepersoonskamers met aparte bedden worden gedeeld per 2 deelnemers en hebben elk hun eigen badkamer

2 ontbijten, 2 lunches en 2 diners:
er wordt gezond gekookt en in de mate van het mogelijke rekening gehouden met allergieën


" Dag dames, ik ben aan een bewuste ontdekkingsreis begonnen in mijn geest, in mijn lijf , in mijn ziel ..... ik ben uit mijn klein kot leren komen ;) .... met de nodige haperingen en kleerscheuren maar het heeft mij al vaak de ogen doen openen .... het laat mij toe met andere ogen naar de wereld en het leven rondom mij te kijken."
- Anoniem -

" Een fantastisch weekend met mensen die op dezelfde golflengte zitten waardoor het een geweldige ervaring is geweest. Op een leuke speelse manier veel bijgeleerd op persoonlijk vlak."
- K.V. uit Lendelede -

" Warme, unieke ervaring, even weg van dagelijkse gewoontes/patronen. Ik kwam dichter bij mezelf, kreeg meer vertrouwen in mijn intuïtie en leerde beter naar mijn lichaam luisteren. Lekker en gezond eten."
- S.D. uit Kortrijk -

Hallo, ik ben geboren als Sophie Arras en vanuit mijn praktijk Flutterby te Lier begeleid ik mensen onderweg op hun levenspad.

Het leven is lang een overleven geweest voor mij. Door de vele informatie en prikkels die dagdagelijks op me afkwamen raakte ik vaak verward, moe en gefrustreerd. Tot ik op een dag besliste om het op een andere manier aan te pakken. Ik maakte met behulp van therapeuten en begeleiders verbinding met wie ik echt ben, waardoor er terug balans in mijn leven kwam.

Als ervaringsdeskundige was dat voor mij meteen de start van een nieuwe levensjob. Nu zo'n 8 jaar geleden. Ik wens het eenieder toe om thuis te komen bij jezelf, wat meteen ook mijn missie is.

Ik wandel dan ook graag even met jou mee tijdens ons Unwrap Your Self weekend.

Hey, Ik ben Maaike Devos, bezielster van Fundament - holistische gezondheidspraktijk.

Dagelijks begeleid ik mensen naar minder pijn en meer rust via de holistische pijnaanpak. Naast het fysieke aspect geloof ik dat ook ons mentaal denken en het voelen van onze emoties mee onze gezondheid bepaalt. Ook het spirituele aspect van gezondheid ben ik volledig gaan omarmen.

Ik vind het heerlijk om mijn eigen ideale job te creëren door iets te doen dat draait om het Leven zelf.

Daarom vind ik het fantastisch om jou op onze driedaagse intensive te inspireren om ook te gaan voor jouw mooiste Leven.

Het was prachtig om jullie oprechtheid, jullie 'gewoon-zijn' te voelen. Niet twee dames die in een weekendje eens zouden meegeven hoe het beter kon. Die eerlijkheid is de mooiste manier om uit te nodigen, uit te stralen, te delen. Koester die energie maar, dan groeien jullie vanzelf..."
- B.J. uit Ledegem -

Wij kijken er alvast naar uit en hopen dat jullie het jezelf gunnen om mee op ont-dekkingstocht te gaan naar jullie innerlijke wereld.

Warme hartegroeten
Maaike en Sophie

Veel gestelde vragen.

Wat gebeurt er nadat ik ben ingeschreven?

Van zodra je op ‘hier neem ik mijn plekje in’ klikt, kom je op het inschrijvingsformulier terecht, waar je onder andere je e-mailadres kan achterlaten. Direct krijg je dan in je mailbox een e-mail waarin gevraagd wordt je e-mailadres te bevestigen. Na bevestiging kom je meteen op de betaalpagina terecht.

Tip: markeer de e-mails van maaike@fun-dament.be als veilig zodat ze niet in je ‘ongewenst’ map terecht komen.

Ik vind geen betaalmogelijkheid die voor mij van toepassing is, wat nu?

Geen probleem. Je kan via flutterby.coaching@gmail.com of maaike@fun-dament.be een e-mail sturen. Dan bekijken we samen wat wel mogelijk is.

" Het weekend is een verrijking voor lichaam en ziel .... doet naar meer verlangen."
- M.T. uit Sint-Eloois-Winkel -

GUN JIJ HET JE-ZELF OM ALS 1 VAN DE 10 DEELNEMERS OP ONT-DEKKINGSTOCHT TE GAAN NAAR JE INNERLIJKE WERELD ?

Ja ! Ik schrijf me in voor de driedaagse intensive Unwrap Your Self

Hier neem ik mijn plekje in