Totaalaanpak met zenuwreflexologie, deep tissue- en neuromassage, Reiki & Bachbloesems

Zelfzorg abonnement

Jouw engagement in zelfzorg

Wanneer je de keuze hebt gemaakt om zélf de volle verantwoordelijkheid op te nemen voor je gezondheid, wil investeren in je-zelf en bereid bent om naar de essentie van jouw pijn te gaan dan is het zelfzorg abonnement wellicht iets voor jou.
In een doorlooptijd van zes maanden plan je zes sessies met telkens twee weken tot een maand tussen of wat volgens jouw agenda lukt. Door het engagement dat je aangaat, kan je van mij dan ook een intensieve begeleiding verwachten.

Investering in je-zelf

Deze investering in je-zelf kost 447 euro*. Daarvoor kan je dit verwachten:

Zes consulten (1u15) op te nemen binnen 6 maanden en afgestemd op jouw noden met als inhoud krachtige natuurlijke methodes (zie figuur)

Verhelderen ontstaan/evolutie van je klachten op fysieke, emotionele, mentale en spirituele laag en grondig onderzoek naar de staat van het zenuwstelsel

Bachbloesemremedies op maat tijdens het hele traject

Makkelijk online jouw consulten inplannen volgens eigen gewenste timing en beschikbaarheid

6 maanden toegang tot de besloten Facebookgroep Fundament Tribe waar kennis, ervaring en inspiratie wordt gedeeld

élke (nieuwe) maand een introspectie & zelfreflectie moment online

* Excl btw indien je als bedrijf een factuur wenst

Maar wat je van je lichaam zélf mag verwachten tijdens dit traject ?
Je wordt letterlijk én figuurlijk losgemaakt zodat van daaruit jouw fundering terug kan versterkt worden. Je ervaart meer rust in je lijf én in je hoofd. De connectie met je lichaam wordt hersteld. Jouw pijn begrijp je beter en je leert er anders mee omgaan. Het vertrouwen in jouw lichaam én leven groeit. Je leeft niet meer puur vanuit je hoofd, maar je leert het leven én je lichaam voelen.

Je wil beter voor jezelf zorgen ? Hier schrijf je in voor het Zelfzorg abonnement.

Holistische gezondheidsbegeleiding en leefstijladvies is altijd afgestemd op jou als unieke mens. Elke begeleiding heeft als doel je levenskracht en vitaliteit te doen toenemen met een positief gevolg voor je gezondheidstoestand. Bij klachten probeer ik deze te bevatten in zijn volledigheid. Fysieke verbanden zijn boeiend, maar ook emotionele, mentale en spirituele processen beïnvloeden de gezondheid. Vanuit die holistische visie is élk consult anders en kunnen volgens behoefte andere natuurlijke methodes gebruikt worden.

Fundament is erkend lid van de Gezondheidsbegeleiders (VGB) en van de Beroepsvereniging van Voetreflexologen België (BEVO)

Deze erkenning garandeert een kwalitatieve dienstverlening aan een betaalbare prijs.

Hoog tijd om beter voor jezelf te zorgen ?

Ik schrijf me in voor het Zelfzorg abonnement